حمید عارفی /سریال «آشوب (Fauda)» یکی از آخرین کارهای صهیونیست‌هاست که توسط شرکت نتفلیکس در چهار فصل تولید شده و احتمالا فصل پنجمی هم دارد. فیلم درمورد تلاش ماموران اسرائیلی جهت ترور یکی از فرماندهان مقاومت است؛ در سکانسی یکی از ماموران می‌گوید: "او صدها آدم بی‌گناه را کشته، زن و بچه و پیر و جوان..." این درحالی‌ست که اساسا چیزی تحت‌ عنوان مردمِ اسرائیل نداریم و افراد ساکن در سرزمین‌های اشغالی، غاصب زمین‌های مردم اصیل فلسطینی، اعم از مسلمان، مسیحی و حتی یهودی هستند؛ پس از لحاظ قانونی حقی ندارند و دشمن محسوب می شوند! پر جریان فیلم ماموران امنیتی اسرائیل شخصیت‌هایی نمایش داده شده‌اند که قلب‌شان برای زنان و کودکان می‌تپد!! با اسیر فلسطینی با ملایمت رفتار می‌کنند و حتی درقبال اطلاعات حاضرند به او کمک کنند!

هیچ خبری از جنایت‌های اسرائیل در حق مردم فلسطین از سال۱۹۴۸ تا الان نیست! افرادی که حتی اسم انسان برای آن‌ها زیاد است و از هیچ وحشی‌گری درقبال مردم مظلوم فلسطین چشم‌پوشی نکرده‌اند و دریدن؛ خوی آن‌هاست، آنگاه مهربان و وطن‌دوست نمایانده می‌شوند...!

در ادامه تصاویری از افراد مرتبط با مقاومت می‌بینیم که تفکر جهادی و استشهادی آن‌ها را زیر سوال برده و آن‌ها را شبیه القاعده، داعش نشان داده است و سران مقاومت و حماس مردم را برای رسیدن به اهدافشان شستشوی مغزی می‌دهند!دراین‌مورد می‌توان به «فیلم پیچ‌گوشتی»؛ محصول مشترک آمریکا و فلسطین! نیز اشاره کرد که در سی‌وهفتمین جشنواره بین‌المللی فیلم فجر نیز به نمایش درآمد.

در این فیلم ابدا خبری از اهداف مقدس فلسطینی‌ها برای بازپس‌گیری سرزمینشان نیست، چیزی به اسم مبارز فلسطینی وجود ندارد و تنها چند جوان لاابالی خوش‌گذران به تصویر کشیده شده‌اند که اتفاقا در جریان همین خوش‌گذرانی‌ها به اشتباه توسط صهیونیست‌ها دستگیر شده و لقب قهرمان می‌گیرند.

علاوه‌بر‌این جریان فیلم به‌گونه‌ای پیش می‌رود که به مخاطب القا می کند اصلا مبارزه ثمری جز اتلاف عمر ندارد و مبارزان از روی سبک‌سری و سودای جوانی به دنبال مبارزه هستند. صهیونیست‌ها از همان اوایل و حتی قبل از تشکیل رژیم وحشی و تروریست اسرائیل به خوبی می‌دانستند باید از رسانه خصوصا فیلم و سریال، در جهت منافع خود از جمله تبلیغ مهاجرت به فلسطین استفاده کنند.

برای آشنایی با این موضوع پیشنهاد می‌شود مستند «بهشت می تواند آنجا باشد»؛ که چند بار از تلویزیون پخش شد را تماشا کنید.

آن‌ها ابتدا با ساخت مستند کار رسانه‌ای خود را آغاز کرده و با استفاده از سلبریتی‌ها و هالیوود، این روند را ادامه داده و با ساخت آثاری چون فیلم «مهندس»؛ درباره‌ی شهید عیاش و یا سریال «شبح بیروت»؛ درباره‌ی شهید حاج عماد مغنیه روایت دروغین خودشان را به خورد مردم جهان و شهرک نشینان قالب می‌کنند.

با این حساب اگر کشور ما در حوزه رسانه و ساخت فیلم و سریال در جهت اهداف پاک انقلاب و جبهه مقاومت در طول سالیان گذشته کوتاهی نکرده بود، شاید اکنون خون‌های کمتری بر زمین می‌ریخت!