نرجس احمدی /کمی عقبتر برویم، از سال ۹۸ و خانم خوانندهای که در کشورهای همسایه تور کنسرت داشته و سر راهش سرزده برای برپایی کنسرتی در کیش به ایران هم آمد تعریف کنیم؛ او فیلم حضورش در فرودگاه را منتشر و پس از ساعاتی در ویدئویی با ناراحتی گفت که در ایران بازداشت و دیپورت شده! جماعتی خودخارپندار هم با اسم رمز «وای چهقدر ما بدبختیم!» برایش پیام گذاشتند و sorry نوشتند!
🔻خانم خواننده در پست بعدیاش نوشت؛ «در فرودگاه از ما بابت اتفاقی که پیش آمده بود عذرخواهی کردند، در حالیکه این ما بودیم که باید عذر میخواستیم، آنهم به دلیل کامل نبودن مدارکمان.»
🔻اما بهرنگ علوی بازیگری که «همیشه دوست دارد کفش آمریکایی بپوشد» دست بردار نبود! او برای خانم خواننده پیام گذاشت؛
«خانم استون لطفاً از ما دلگیر نباشید، ما هم اینجا گیر کردهایم!»
🔻آقای بهرنگ علوی خود را «صاحب مکتب بهیسم» معرفی میکند؛ مکتبی که «معتقد هستی زندگی همهاش یک شوخی است»! حالا پس از گذشت ۶۰ روز از آغاز حملهی آمریکایی صهیونی، پس از شهادت رهبر ایران، شهادت ۱۶۸ دانشآموز میناب و بیشمار جنایت وحشیانه در کشور؛ با این استوری به دنیای اینستاگرامیاش برگشته!
«ایرانیِ شاد؛ فقط یه نوشته بود روی نوار کاست»
🔻حرف زیاد است اما به جملهای بسنده میکنیم؛
«ایرانی باشرف هم فقط آن ایرانی که در طول این شصت روز در خیابان و پشت هر تریبونی که داشت بر سر دشمن آمریکایی فریاد مرگ بر آمریکا زد»
❗️بله جنگ شوخی نبود و جدی جدی یکسری آدمها در باتلاق بیشرفی غرق شدند!